Velkommen tilbake til de gode rutinene, med lunsjen i hovedfokus.
Mandag:
Dagens lunsj – Kylling overlår servert med stekte poteter, bakte grønnsaker og urtesaus
Dagens vegetar – Pasta tagliatelle med tomatsaus, kikerter og fetaost
Dagens suppe – Soppsuppe
Tirsdag:
Dagens lunsj – Wok med svin, nudler og svartpeppersaus
Dagens vegetar – Bakt potet med syltet rødløk, blomkål og creme fraicè
Dagens suppe – Tom kha gai
Onsdag:
Dagens lunsj – Pinnekjøtt med rotmos og poteter
Dagens vegetar – Bønnecassoulet med crispy lefse
Dagens suppe – Potet- og purreløksuppe
Torsdag:
Dagens lunsj – Steinbit med søtpotetpure, sopp, fennikel, beurre blanc
Dagens vegetar – Børek med feta og spinat
Dagens suppe – Kremet kjøttsuppe
Fredag:
Dagens lunsj – Porchetta med brune poteter, rotgrønnsaker og sjy
Dagens vegetar – Bakt chevre med honning og valnøtter
Dagens suppe – Søtpotetsuppe