Det er med stor glede vi ønsker velkommen tilbake til personalrestauranten i Harbitzalléen 5. Her kan du se hva som står for menyen for uke 33 2021.
Lunchen er åpen mellom 10.30 og 13.00 mandag til fredag.
Vi ber om at alle bruker munnbind når de beveger seg i restauranten.
Enhver er ansvarlig for å holde avstand og sørge for å ivareta smittevernhensyn.
MENY UKE 33:
Mandag
Dagens lunsj: Bakt kylling med tabbouleh, yoghurtdressing og harissa
Allergener:Laktose, gluten(hvete), Sulfitt
Vegetar: Sitrusmarinert blomkål, med tabbouleh og harissa
Allergener:Laktose, gluten(hvete)
Suppe: Ristet søtpotetsuppe med kokos og brent hvitløk
Tirsdag
Dagens lunsj: Daal Makhani, med papadums, basmatiris og raita
Allergener:Selleri, laktose, sulfitt
Suppe: Tom Kha Gai
Allergener:Selleri, sulfitt
Onsdag
Dagens lunsj: Helstekt svinekam med rotgrønnsaker i buljong og potetmos
Allergener: Selleri, sulfitt
Vegetar: Hjemmelagde vegetarbiffer med cole slaw og potetmos
Allergener:Selleri, sulfitt
Suppe: Indisk linsesuppe
Allergener:Selleri, sulfitt
Torsdag
Dagens lunsj: Bakt Laks med urtepotet, fennikel, agurksalat og hummersaus
Allergener:Fisk, skalldyr, laktose, sulfitt
Vegetar: Bønnecassoulet med urtepotet, bakt fennikel, agurksalat
Allergener:Sulfitt, selleri
Suppe: Gulrot og ingefærsuppe
Allergener:selleri, sulfitt
Fredag
Dagens lunsj: Burritos med frijoles, ferskost og avokadosalat
Allergener:Gluten(hvete), soya, selleri, sulfitt, laktose
Vegetar: Vegetar-burritos med frijoles, ferskost og avokadosalat
Allergener:Gluten(hvete), laktose, selleri, sulfitt
Suppe: Brokkoli og blomkålsuppe med estragonolje og hummerkrutonger
Allergener:Skalldyr, laktose, sulfitt
Vi gleder oss til å se dere!
Velkommen!